Case Logic Ibira Backpack 156 5mpCCNdN8

6OMlWceo4A
Case Logic Ibira Backpack 15,6
Type Computertassen
Ref. 162195
Seizoen Herfst/Winter
Land van fabricage Viêt Nam
Constructie Genaaid
Kleur Blauw
Voeringstof Textiel
Bovenkant / Schacht Textiel
Hoogte 47 cm
Breedte 33 cm
Diepte 15 cm
Case Logic Ibira Backpack 15,6 Case Logic Ibira Backpack 15,6 Case Logic Ibira Backpack 15,6 Case Logic Ibira Backpack 15,6
/
Beveiliging Nieuws
Zoeken
Nieuws
Poelman Zwarte Sneakers
redactie Een reactie plaatsen

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP), die moet toezien op de vandaag in werking getreden Algemene Verordening Gegevensbescherming, gaat volgens het Financieel Dagblad gebukt onder interne onrust. Bestuursruzies en een uittocht van ervaren mensen gaan ten koste van de slagkracht, aldus de krant.

De interne onrust komt op een ongunstig moment, want juist nu staat de toezichthouder voor de grootste uitdaging uit haar geschiedenis. Het bedrijfsleven stond de afgelopen maanden op zijn kop wegens de naderende deadline van de AVG, maar het uiteindelijke succes van de nieuwe privacyverordening valt of staat met de effectiviteit van nationale toezichthouder. Die is volgens advocaten en andere privacydeskundigen echter niet veel meer dan een vleugellamme waakhond, die het op het ‘moment suprême’ laat afweten. En niet nu pas. De AP heeft al ruim twee jaar de bevoegdheid om boetes uit te delen, maar heeft dat tot nu toe niet één keer gedaan.

Leegloop Intussen kampt de organisatie met leegloop, waarmee veel kennis en ervaring verdwijnt. Het afgelopen jaar vertrokken directeur Paul Frencken, hoofd toezicht private sector Udo Oelen en hoofd toezicht publieke sector Alex Commandeu. Ook een aantal belangrijke onderzoekers werkt nu elders. Volgens Nico van Eijk, hoogleraar informatierecht aan de Universiteit van Amsterdam, komen daar onervaren krachten voor in de plaats. Volgens het FD zijn er aanwijzingen dat het vertrek van ervaren mensen samenhangt met het optreden van bestuursvoorzitter Aleid Wolfsen, de vroegere burgemeester van Utrecht. Deze dult geen tegenspraak en heeft binnen het bestuur een doorslaggevende stem. Daarnaast zijn er nu drie directeuren, die volgens ingewijden niet thuis zijn in de privacywetgeving. Ook Wolfsen zou voor zijn komst naar de AP nooit met privacywetgeving te maken hebben gehad.

Leegloop
0 Gedeeld

Je moet Output leren heren sandalen Zwart
om een reactie te kunnen plaatsen.

Nike Stefan Janoski Max Gs Zwart
Nederlands nl
Geplaatst op 24 mei 2018

In het kort

Werken in een tropische omgeving? BKV is op zoek naar verpleegkundigen, bij voorkeur met snijdende ervaring, die op Aruba willen wonen en werken.

Voor een verpleegkundige vacature in het Dr. Horacio E. Oduber Hospitaal opAruba is BKV op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige met recente klinische ervaring, bij voorkeur binnen de snijdende specialismen.Voor een verdere verbetering en professionalisering van de dienstverlening wordt het aantal verpleegkundigen op diverse afdelingen uitgebreid. Verpleegkundigen niveau 4 of 5 met minimaal één jaar recente klinische ervaring en interesse om te wonen en werken op Aruba, worden gevraagd op deze vacature te reageren.

Je wordtfulltime ingezet op het cluster snijdend.

Om voor deze verpleegkundige vacature in aanmerking te komen:

Je bent als verpleegkundigewerkzaam in een algemeen ziekenhuis met 288 bedden, ruim 900 medewerkers en meer dan 20 verschillende specialismen in huis. Op dit moment is modernisering en uitbreiding gaande van het huidige gebouw. Dit ziekenhuis is de enige aanbieder van ziekenhuiszorg op het eiland en verzorgt de gehele populatie van Aruba, bestaande uit ongeveer 120.000 mensen. Daarnaast bezoeken dagelijks 15.000 toeristen het eiland, die voor ziekenhuiszorg aangewezen zijn op dit ziekenhuis.Aruba is een eiland in de Caribische Zee dat behoort tot het Koninkrijk der Nederlanden. De gemiddelde temperatuur is er 30°C. Door haar warme klimaat en prachtige witte stranden is er veel toerisme op Aruba. Nederlands en Papiamento zijn de twee officiële talen, maar door de mix van bevolkingsgroepen zijn Engels en Spaans ook veel gehoord. Veel Arubanen beheersen daarom ook maar liefst vier talen. Aruba heeft een populatie van circa 110.000 inwoners.Is deze vacature op Aruba niet helemaal wat je zoekt? Geef je baanwensen door via de job alert , dan ontvang je passende vacatures.

Je bentbeschikbaar voor minimaal één jaar of langere / onbepaalde tijd.

Bordeaux Veterschoenen Högl
MiPac Premium Print Backpack 2C453TJk
Deel Print

Jouw contactpersoon:

Hillridge

nieuwsblog over Utrechtse heuvelrug

Het bestuur van scholenkoepel Wereldkidz heeft zich niet schuldig gemaakt aan onrechtmatige handelen of ‘algemeen’ wanbeheer. Wel aan ‘elementen van wanbeheer.’

Dat schrijft de onderwijsinspectie in een eindrapport over het financieel debacle bij Wereldkidz, dat zomer 2013 Ecco Cruisedames sandalen Zwart
. De Rijksoverheid kwam er destijds aan te pas om Wereldkidz met een financiele injectie overeind te houden.

Ook werd in een acute reorganisatie de poule van meesters en juffen van de ruim vijduizend kinderen op tweeentwintig Zuidoost-Utrechtse openbare basisscholen grondig herverdeeld, wat veel onrust op de scholen, onder het personeel en in de klassen veroorzaakte.

De achtergrond van het financieel tekort was een vertrokken directeur, die de schoolorganisatie jarenlang op te grote voet deed leven, of zoals de onderwijsinspecteur het nu formuleert: ‘structureel te hoge uitgaven in relatie tot teruglopende inkomsten’. Van malversaties of verduistering is volgens het rapport geen sprake; het teveele geld ging gewoon netjes naar onderwijs.

Wel waren de uitgaven aan ‘overige lasten’ hoger dan gebruikelijk op basisscholen. De vetrokken directeur stond bekend als een ambitieus man, die de verzamelde openbare scholen onder het merk Wereldkidz opnieuw in de markt zette. Om nieuwe onderwijsconcepten te ontwikkelen reisde hij naar buitenlanden als China.

Toch oordeelt het rapport -net als in Anna Field Korte laarzen
– het hardst over de toezichthouders van de directeur: de Raad van Toezicht (RvT): ‘De Raad wist in de onderzoeksperiode niet goed wat er speelde binnen WereldKidz,’ aldus de inspecteur. Opmerkelijk is het negeren van de adviezen van een interim financieel bestuurder die volgens het rapport ‘continu bezig is incidenten te managen terwijl zijn eerdere adviezen die deze incidenten hadden kunnen voorkomen stelselmatig geen opvolging vinden.’

Uit het rapport doemt een beeld op van een RvT met de kop in het zand. Want ook met de vertrekkende directeur ‘is geen sprake van contact, omdat de raad dit onwenselijk vindt. Zij vreest dat overleg in de allengs negatievere financiële situatie aansprakelijkheidsrisico’s kan opleveren.’ Om zichzelf in te dekken stelt de RvT ook het detacheringsbureau van de financieel manager aansprakelijk voor de financiële situatie van WereldKidz.

Klantenservice
DM Concepts

De Online Gardenshop (geen growshop!) met de beste prijzen en beste leveringsvoorwaarden.Méér dan 6.000 producten in ons assortiment!

In onze Gardenshop zijn alle producten voorzien van de goedkoopste prijzen.

DM Concepts Pakketboot 15G 3991 CH Houten Nederland

CONTACT ONS

Bel ons:+31 (0)30 760 39 10

[email protected]

Maandag tot Vrijdag 09:00 tot 15:00u

KvK:65313216

BTW:NL 856061748B01

IBAN:NL71 INGB 0007 1455 08

BIC: INGBNL2A

Informatie

Informatie
Alle getoonde prijzen zijn exclusief btw